ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

επικοινωνήστε μαζί μας

+30 210 7294121

info@d-form.gr


Ανακαινισεις

Οργάνωση και επίβλεψη της κατασκευής μέχρι την αποπεράτωσή της. Εξειδίκευση στις ανακαινίσεις καταστημάτων, γραφείων, διαμερισμάτων με ιδιαίτερη συνέπεια στις παραδόσεις.

 

Καλέστε μας στην περίπτωση που:

 

- Προγραμματίζετε την ανακαίνιση του καταστήματος σας και θα θέλατε να του δώσετε ένα φρέσκο, σύγχρονο προφίλ χρησιμοποιώντας νέα υλικά και εξελιγμένες λύσεις.

- Ο επαγγελματικός σας χώρος είναι η μοναδική πηγή εσόδων σας και έτσι ο χρόνος που θα χρειαστεί να κλείσει για να ανακαινισθεί πρέπει να είναι ο ελάχιστος δυνατός.

- Σκέφτεστε την αγορά και ανακαίνιση παλαιού διαμερίσματος γιατί σας συμφέρει οικονομικά. Δε γνωρίζετε όμως τις επισκευές που επιβάλλεται να κάνετε στα δίκτυα υδραυλικού, ηλεκτρολόγου και τι σημαίνει αυτό για τον όγκο των εργασιών που δημιουργούν αυτές οι επισκευές.

- Θέλετε να κάνετε ανακαίνιση στο διαμέρισμά σας αλλά δε γνωρίζετε ποιες αλλαγές σε τοίχους θα καλύψουν αποτελεσματικότερα τις ανάγκες σας και ποιες είναι δυνατόν να γίνουν από πρακτική άποψη.

- Είστε αρχιτέκτονας ή διακοσμητής και χρειάζεστε έναν υπεύθυνο συνεργάτη για να υλοποιεί τα σχέδιά σας με ακρίβεια και ποιότητα και να μπορεί να κατανοήσει τη σημασία μιας λεπτομέρειας.

- Αναρωτιέστε πώς αντιμετωπίζονται προβλήματα όπως υγρασίες ή μαυρίλες σε τοίχους, φουσκωμένα πατώματα, έλλειψη πριζών ή φωτισμού, απώλειες στη θέρμανση ή στην ψύξη, ελαχιστοποίηση εξωτερικού θόρυβου και πολλά άλλα θέματα που μπορεί να σας προβληματίζουν και θα θέλατε μια υπεύθυνη και ριζική λύση.

... με χαρά θα απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας για το θέμα που σας απασχολεί και θα καλύψουμε τις ανάγκες σας με τον πιο σύγχρονο και πειστικό τρόπο!

Βασικά Σημεία

 • Κατασκευή

  Οργάνωση και επιμέλεια της κατασκευής έχοντας την καθοδήγηση των συνεργείων. Ολοκλήρωση και παράδοση με απόλυτη συνέπεια στις συμφωνημένες ημερομηνίες. • Ανακαίνιση

  Ανακαίνιση - αναδιαμόρφωση του χώρου ώστε να καλύπτει τις ανάγκες και προτεραιότητές σας. • Επίβλεψη

  Επίβλεψη της κατασκευής χρησιμοποιώντας συνεργεία που έχουν επιλεγεί από κοινού, με γνόμωνα την καλύτερη σχέση τιμής - απόδοσης. • Σχεδιασμός

  Σχεδιασμός λεπτομερειών κατασκευών (μικρής κλίμακας) αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας. • Ειδικές Κατασκευές

  Υλοποίηση ειδικών κατασκευών σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. • Κατά περίπτωση

  Ευελιξία στο να συνδυαστούν τα παραπάνω ή δημιουργία ειδικής συμφωνίας κατά περίπτωση. • ddd

  Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ερώτηση

  Συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο, ή στείλτε μας email στο info@d-form.gr